IMG-LOGO
HIREK

MOTORKERÉKPÁROS SZÖVETSÉG HATÁROKAT ÁTLÉPŐ VAGY BÁRÁNYSÜLETTEL TEREPRALLYHOZ

Horváth "Laller" Lajos és a Laller Racing Dakar Team neve nem csak a hazai terepkörnyezetben cseng jól, a váci sportember által irányított csapatot a környező országokban is szívesen látják

Lallerék most jártak Szlovákiában, ahol a szlovák 4 Rally Team meghívására egy jó edzésnapot teljesítettek a magyarok:

"A közelmúltban a hazai terepbajnokságban versenyző szlovák barátaink vendégeskedtek nálunk, Erdőkertesen húztuk meg a gázt egy remek csapatépítő tréning keretében. Bodor Róbert csapatvezető, aki viszonozta a meghívást a idejére meghívott minket Fülekre, a Losonc melletti motoros paradicsomukba, ahol nagyon jó hangulatban és élvezetes pályán készülhettünk a következő kalocsai bajnoki fordulóra.Volt motocross és enduro nyomvonal is, összesen 60 távon. kilométerenként körönként, amelyre Robiék egy útvonalat is készítettek."

MÉG HOZZÁTESZI A TECHNIKAI HIBÁKRÓL

Szlovákia látogatás

"Így hát el kellett menni a navigációtól, megtenni két kört és lefutni egy szuper tájékozódási versenyt, ami jó buli volt az edzés mellett. Péntek este nagyon finom nyárson sült bárányhússal vártak minket szlovák barátaink, de ami ennél is fontosabb, hogy immár nyugodtan kijelenthető: erős határon átnyúló szlovák-magyar terepszövetség van kialakulóban. Őszintén remélem, hogy törekvéseink célba érnek, és a következő hazai versenyünkre minden eddiginél több külföldi srác érkezik!"

- jelentette ki Horváth Lajos "Laller".

laller logo

Motor Jellemzői

A technika
Kategória Információ
Modell KTM 450 Rally
Év 2012
Motor Négyütemű, egyhengeres. SOHC, hengerenként 4 szelep
Kapacitás 449.3 cc / 27.4 in
Furat x löket 97 x 60.9 mm
Hűtőrendszer Folyadékhűtés
Indukció Keihin FCR-MX 41